Megszűnhet a Galaxy egyik népszerű termékcsaládja

Egyre erősebb a gyanú, hogy jövőre eltér az elmúlt években megszokottól a Samsung okostelefonos portfóliója.

Munkatársunktól
Forrás: Origo.hu2022. 12. 22. 14:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közben legalább fény derülhetett a Galaxy S23 bemutatásának napjára.

Egyre erősebb a gyanú, hogy jövőre eltér az elmúlt években megszokottól a Samsung okostelefonos portfóliója, jó eséllyel megszűnik a Galaxy A7x termékcsalád. 

A pletyka alapját az adja, hogy a mai napig az égvilágon semmit sem lehetett hallani a Galaxy A74-ről, miközben a többi sejtett és elvárt modellről már jó ideje folyamatosan érkeznek az információk.

Ha valóban ez lesz a helyzet, akkor a 2023-as évjáratú Galaxy A széria csúcsmodellje a garantáltan érkező Galaxy A54 lesz, az ennél eggyel drágább készüléknek pedig a legolcsóbb Galaxy S23 bizonyulhat. Ez kérdéseket vet fel a gyártó jövő évi árazási stratégiájával kapcsolatban, hiszen ha arányaiban maradnának az eddig megszokott szinten az árak, akkor gigantikus szakadék lesz a Galaxy A54 és a legolcsóbb Galaxy S23 között, az utóbbi kétszer annyiba kerülhet.

Ekkora hézagot nem szokás hagyni a termékkínálatban, bár a jövőre várható gazdasági körülmények mellett nem biztos, hogy rossz ötlet a Galaxy A7x termékvonal kukázása. 

Továbbá érdekesség, hogy az aktuális Galaxy A73 5G kevesebb országban vált elérhetővé az előd A72-höz képest, így valójában már idén megkezdődhetett a sorozat kivezetése.

A pletykáknál tartva rögtön két közismert szivárogtató szerint is február elsején mutatkozhat be a Galaxy S23 termékcsalád, bár a készülékek tényleges elérhetővé válása csak a hónap későbbi részében várható.

Az eredeti cikk Megszűnhet a Samsung népszerű mobilcsaládja címmel olvasható az Origo.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.