Szentmisét mutatott be az atya a robbanáskor + videó

Újabb döbbenetes felvétel látott napvilágot a katasztrófáról.

Forrás: 777blog.hu2020. 08. 06. 13:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden este döbbenetes robbanás rázta meg Libanon fővárosát, jelentős károkat okozva. Azóta kiderült, hogy a tragédiában már több mint száz ember meghalt és nagyjából ötezren megsebesültek.

A churchpop.com tette közzé a The Guardian videóját, amelyben a maronita pap szentmisét mutatott be és ezt interneten is közvetítette. A felvételeken azt látni, ahogy az atya éppen énekelt, aztán hirtelen a robbanás következtében elment az áram a templomban. Ekkor még folytatta a szentmisét, de pár másodperccel később a mennyezetről törmelékek estek le és a pap is gyorsan próbált menekülni. Ekkor megszakadt a közvetítés.

Steven Nabil, híradós tévétudósító Twitter-bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy a törmelékek az atyára és az egyházközség tagjaira estek a robbanás következtében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.