Így mond köszönetet a Ferrari az orvosoknak és a nővéreknek

Olaszország a világjárvány által leginkább sújtott európai országok közé tartozik.

Forrás: MTI2020. 09. 03. 8:51
null
Melbourne, 2020. március 13. A melbourne-i Albert Park versenypálya, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság ausztráliai futamának helyszíne 2020. március 13-án, miután a tüdõgyulladást okozó új koronavírus járványa miatt törölték a két nappal késõbb esedékes Ausztrál Nagydíjat. MTI/AAP/Scott Barbour Fotó: Scott Barbour
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferrari-csapat meghívására orvosok és nővérek lesznek a lelátón a vasárnapi Forma–1-es Olasz Nagydíjon.

A Ferrari közleménye szerint bátorságuk, kötelességtudatuk és önzetlenségük miatt hívták meg a zárt kapus versenyre a koronavírus-járvány elleni védekezés 250 élharcosát. Hozzátették, a vendégek természetesen a társadalmi távolságtartás szabályainak megfelelően foglalnak majd helyet a lelátón.

Olaszország a világjárvány által leginkább sújtott európai országok közé tartozik, ahol eddig csaknem 35 ezren haltak meg.

A monzai lesz az idény nyolcadik futama, a jövő hét végén Mugellóban sorra kerül Toszkán Nagydíj pedig az első, amelyre naponta 2880 fizető néző is kilátogathat. Az ezt követő versenyek nagy részét várhatóan szintén korlátozott számú közönség tekintheti meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.