Filmsorozat készült a filmsztár fogyásáról

Will Smith amerikai színész egy filmszerep kedvéért szedett fel néhány kilót, most pedig egy hatrészes dokumentumfilmben beszél arról, hogy ötven felett mennyit kell szenvednünk a fittségért – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT2021. 11. 24. 11:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Will Smith amerikai producer, filmszínész és többszörös Grammy-díjas hiphopelőadó az év elején jelentette be Instagram-oldalán, hogy soha életében nem volt még olyan rossz formában, mint akkor. A sztár nem a pályafutásával, hanem a testével kapcsolatban tette az őszinte és megdöbbentő kijelentést.

Ekkor határozta el, hogy útjára indítja a Big Willie Challenge-et, vagyis a Nagy Willie-kihívást, amelynek lényege, hogy felhívja a figyelmet a fogyás és a rendszeres testmozgás fontosságára. Azóta olyan hírességek csatlakoztak a projekthez, mint Marlon Wayans, Anthony Anderson vagy éppen a híres rapper, Dr. Dre.

Eleinte a különböző közösségi médiafelületeken számolt be róla, hogyan edz, milyen erősítő és jógagyakorlatokat végez, továbbá hogyan vall kudarcot a tornateremben és az autógumi-emelésben. Májusban azt ígérte, sorozatot indít a YouTube-on, és elmondja, hogyan haladt a fogyással és az izomépítéssel.

Fotó: YouTube

Nos, novemberig kellett várni, hogy elkezdődjön a széria, amely az Életem legjobb alakja címet viseli. November 8-án mutatták be az első részt a YouTube-csatornáján, amelyet további öt követ. A sorozat nem csupán abba enged betekintést, milyen utat kellett bejárnia a színésznek, hogy öt hónap alatt leadjon kilenc kilót. Smith arról is beszámol, milyen testi, lelki és érzelmi akadályokat kell legyőznie egy ötven feletti férfinak, ha vissza szeretné szerezni régi kondiját, és újra szimbiózisba akar kerülni a világgal.

Amikor elkezdtem az egészet, azt hittem, csak a testi nehézségekkel kell megküzdenem, de nem számoltam azzal, milyen lelki gyötrelmek várnak rám a kihívás során. Mire az út végére értem, rengeteget tanultam magamról

 – mondta büszkén.

A dokumentumfilm lassan hárommillió megtekintésénél jár, és a felhasználók többségének tetszik. Az első rész elején Smith elárulja, még a pandémia kitörése előtt, egy szerep kedvéért kellett meghíznia. Ahogy beütött a járvány, még több kilót szedett fel magára, egymás után falta a muffinokat. Ekkor vágott bele önéletrajzi könyvébe is, ám a bezártság miatt hamar elérte az alkotói válság. Nem érezte jól magát a bőrében, minden tekintetben padlóra került.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Will Smith (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.