időjárás 1°C Taksony 2022. november 29.
logo

Most bárki kipróbálhatja a Gucci-életérzést egy éjszakára

Forrás: HIRADO.HU
2021.11.25. 15:14 2021.11.25. 17:16
Most bárki kipróbálhatja a Gucci-életérzést egy éjszakára

Miért csak a moziba ülne be megnézni A Gucci-házat, ha be is költözhet a villába?

Bár a kritikusok nem voltak elragadtatva a filmtől, az olasz birtok tulajdonosai, ahol az alkotás bizonyos részeit forgatták, bíznak benne, hogy a kellemetlen sajtóvisszhang ellenére, lesz jelentkező az egyszeri és megismételhetetlen alkalomra – írja a Híradó.hu.

A szerencsés foglaló 2022. március 30-án egyetlen éjszakára, 1125 dollár, vagyis nagyjából 350 ezer forint ellenében élvezheti a 90-es évek stílusában berendezett olasz pompát a Comói-tó melletti birtokon – írja a New York Post.

A foglalási lehetőség december 6-án, hétfőn, 12 órakor nyílik meg.

A Villa Balbiano néven ismert rezidencia a filmben az Al Pacino által alakított Aldo Gucci otthonaként szerepelt. A valóságban az épület a 16. század végéről származik. Egy római katolikus bíboros, Angelo Maria Durini vezette a birtokot a 18. században, ez idő alatt hatalmas műgyűjteményt halmozott fel, valamint több új épületet épített a birtokhoz tartozó földterületen, köztük egy templomot is.

A villa hat fényűző lakosztállyal büszkélkedhet és pazar márvány fürdőszobákkal. A foglalás magában foglalja a hatalmas kert, a szabadtéri medence, a saját móló és a csónakház korlátlan használatát is.

A House of Gucci, azaz A Gucci-ház című produkció a divatház fejének, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét fogja elmesélni. A főszerepekben láthatjuk majd a 34 éves Oscar-díjas színész-énekesnőt, Lady Gagát és a Star Wars új trilógiájának egyik főgonoszát, Adam Drivert.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Villa Balbiano (Fotó: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.