Most bárki kipróbálhatja a Gucci-életérzést egy éjszakára

Miért csak a moziba ülne be megnézni A Gucci-házat, ha be is költözhet a villába?

Forrás: HIRADO.HU2021. 11. 25. 15:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a kritikusok nem voltak elragadtatva a filmtől, az olasz birtok tulajdonosai, ahol az alkotás bizonyos részeit forgatták, bíznak benne, hogy a kellemetlen sajtóvisszhang ellenére, lesz jelentkező az egyszeri és megismételhetetlen alkalomra – írja a Híradó.hu.

A szerencsés foglaló 2022. március 30-án egyetlen éjszakára, 1125 dollár, vagyis nagyjából 350 ezer forint ellenében élvezheti a 90-es évek stílusában berendezett olasz pompát a Comói-tó melletti birtokon – írja a New York Post.

A foglalási lehetőség december 6-án, hétfőn, 12 órakor nyílik meg.

A Villa Balbiano néven ismert rezidencia a filmben az Al Pacino által alakított Aldo Gucci otthonaként szerepelt. A valóságban az épület a 16. század végéről származik. Egy római katolikus bíboros, Angelo Maria Durini vezette a birtokot a 18. században, ez idő alatt hatalmas műgyűjteményt halmozott fel, valamint több új épületet épített a birtokhoz tartozó földterületen, köztük egy templomot is.

A villa hat fényűző lakosztállyal büszkélkedhet és pazar márvány fürdőszobákkal. A foglalás magában foglalja a hatalmas kert, a szabadtéri medence, a saját móló és a csónakház korlátlan használatát is.

A House of Gucci, azaz A Gucci-ház című produkció a divatház fejének, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét fogja elmesélni. A főszerepekben láthatjuk majd a 34 éves Oscar-díjas színész-énekesnőt, Lady Gagát és a Star Wars új trilógiájának egyik főgonoszát, Adam Drivert.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Villa Balbiano (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.