Gordon Ramsay
A csili nagyon finom mellékízt ad a fűszeres fogásoknak. Fagyasszunk le egy marék friss csilit, így nagyon könnyen reszelhetővé válik és pontosan tudjuk adagolni az ételekhez.

A csili nagyon finom mellékízt ad a fűszeres fogásoknak. Fagyasszunk le egy marék friss csilit, így nagyon könnyen reszelhetővé válik és pontosan tudjuk adagolni az ételekhez.
A nyers csirkét vagy halat leöblítés után 3-4 órára csomagoljuk papírtörlőbe vagy egy tiszta, szöszmentes konyharuhába. Ezzel eltávolíthatjuk a felesleges nedvességet és folyadékokat, amik kellemetlen ízt adhatnak a húsnak, vagy túlságosan felhígítaná a szószt.
A felszeletelt alma nagyon hamar megbarnul, ami nem túl étvágygerjesztő látvány. Áztassuk a szeleteket néhány percre Sprite-ba vagy 7 Upba. Az üdítőben megtalálható citromsavnak köszönhetően nem barnulnak meg olyan hamar az almaszeletek.
Szemcsés lett a csokoládémártás, esetleg szétvált a tejszínes szósz? A tönkrement szósz könnyedén megjavítható a zsíros összetevők feleslegének kiegyenlítésével, csak keverjünk néhány kanál meleg vizet a szószba.
A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
Összesen 0 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!