A téli reggelek hangulatjavító tevékenységei

Mindenki átélte már a vigasztalanul sötét, téli reggelek hangulatát. De nem igaz, hogy minden életkedvünket vesztve, nyomott hangulatban kell indítanunk ezeket a napokat.

Munkatársunktól
Forrás: Dita és Fitnesz2022. 11. 26. 11:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékezzen jó dolgokra

Szürke, borús hajnalokon, a reggeli készítése közben idézze fel azokat az eseményeket, amelyek igazán boldoggá tették! 

Lehet ez a gyermeke születése, munkahelyi előléptetés, sikeres vizsga, de akár egy kirándulás kellemes hangulatát is visszaidézheti. 

A rohanásban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a meghitt pillanatokról.

Figyeljen önmagára

Kora reggel, amikor a családja még alszik, van idő végiggondolni, mi az, ami eddig kimaradt az életéből. Szeretne tornázni, de soha nem jutott el a fitneszterembe? Ideje elkezdeni a mozgást. Vagy csak egy forró fürdőre vágyik? Nosza, engedjen forró vizet a kádba és áztassa magát, amíg a többiek magukhoz térnek. Garantáltan senki sem fogja zavarni a hajnali órákban.

Vezessen naplót

A naplóírás gyógyír a léleknek. Hogy reggel erre nincs idő? Dehogynem! 

Ha csak tíz perccel korábban kel, leírhatja az álmait, gondolatait, terveit.

Hallgasson zenét

Az álmos reggeleken tegye be a lejátszóba kedvenc CD-jét. Lehet romantikus, lassú zenét is hallgatni, de a kicsit gyorsabb, pörgősebb számok egészen biztos felébresztik és felvidítják.

Az eredeti cikk Hangulatjavító tippek téli reggelekre címen olvasható a Diéta és Fitnesz oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.