Hidvéghi Balázs: A Fidesz az EP-választáson való szavazásra buzdít

Támogatóikat személyesen felkeresik és telefonon is felhívják. Önkénteseik személyesen adják át Orbán Viktor levelét minden Fidesz-támogatónak – hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Forrás: MTI2019. 05. 23. 10:27
HIDVGHI Balzs
Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására - szögezte le ismét az EP-választás legfontosabb tétjét Hidvéghi Balázs Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kampány hátralévő három napjában a Fidesz mindent megtesz azért, hogy támogatóit szavazásra buzdítsa – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön Budapesten.

Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján közölte: a vasárnapi európai parlamenti voksolást megelőző napokban minden magyar háztartásba szórólapot juttatnak el, amelyen a választás tétjét és a részvétel fontosságát mutatják be.

Hozzátette: támogatóikat személyesen felkeresik és telefonon is felhívják. Önkénteseik személyesen viszik el és adják át Orbán Viktor levelét minden Fidesz-támogatónak – hangsúlyozta.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint sok százezer embert keresnek fel így közvetlenül a kampányhajrában.

Hidvéghi Balázs kiemelte: mindenkitől azt kérik, hogy vasárnap menjen el szavazni, és szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjeit, mert Magyarország védelmében, a bevándorlás megállításában csak rájuk lehet számítani.

„Ahogy a miniszterelnök fogalmaz levelében: Európa most jövőt választ magának, a kérdés az, hogy bevándorláspárti vezetői lesznek az uniónak vagy olyanok, akik megvédik keresztény, európai kultúránkat” – hangsúlyozta.

Hozzátette: az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem lehet számítani, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon, holott olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben – mondta.

„Bár jól állunk a felmérésekben, a választást még nem nyertük meg. Mindenkinek a támogatására és szavazatára szükségünk lesz ahhoz, hogy erős nemzeti képviseletet tudjunk Brüsszelbe küldeni a magyar érdekek védelmében” – hangoztatta Hidvéghi Balázs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.