A kereskedelmi szövetség a kormány intézkedései mellett foglalt állást

Vámos György, az OKSZ főtitkára határozottan visszautasítja a Privátbankár nevű internetes portál péntek délelőtt megjelent cikkét.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Vámos György - OKSZ2020. 03. 13. 15:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) képviseletében Vámos György főtitkár közölte, hogy határozottan visszautasítja a Privátbankár nevű internetes portál péntek délelőtt megjelent cikkét, melyben arról írtak, hogy „az OKSZ visszautasítja Gulyás Gergely feltételezését”.

A szövetség hivatalos állásfoglalása szerint teljes mértékben egyetértenek a kormányzati törekvésekkel a fogyasztóvédelem területén is, és Vámos György is annak közlését kérte, hogy a maga részéről teljes mértékben támogatja a kormányzati munkát.

„Én nem utasítottam vissza Gulyás Gergely feltételezését, nyilatkozatomban kizárólag az OKSZ tagjairól beszéltem, így az írás címadása valótlanságot közöl, amelynek azonnali megváltoztatását kérem” – olvasható a Vámos György OKSZ-főtitkár által jegyzett közleményben.

Frissítés: A Privátbankár időközben megváltoztatta cikkük címét

Az OKSZ közleményének kiadását követően a privatbankar.hu portál megváltoztatta a szóban forgó anyag címét, amely jelenleg így olvasható:

Az OKSZ tagvállalatai visszautasítják Gulyás Gergely feltételezését

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.