Ez az egyik legnépszerűbb termálfürdő, mégsem nyit ki idén

Talán jövőre.

Magyar Nemzet
Forrás: Termál Online2023. 04. 13. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megnyitásának ötvenedik évfordulóján, pont az idei évben nem nyit ki az egyik legerősebb gyógyvízzel rendelkező gyógyfürdő Csornán, ugyanis azt felújítják – írja a Termalonline.hu.

A felújítás csak nyár végére készül el, a nyitás pedig jövőre, 2024-ben várható. A Győrtől 32 kilométerre található gyógyfürdő az ország egyik legmagasabb ásványianyag-tartalmú termálvize, amely gyógyvízminősítéssel is rendelkezik.

A csornai gyógyvíz egyedi összetételének köszönhetően, magas só-, nátrium- és káliumtartalma miatt, különböző mozgásszervi, nőgyógyászati és légzőszervi betegségek, valamint gyomorfekély, epebántalmak, bélműködési zavarok és pikkelysömör gyógyítására is alkalmazható.

Borítókép: Termál medence (Fotó: termalfurdo.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.