Nagyot változik a világ a Gmailnél

Keményen felveszik a harcot a csalók ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: Techcrunch2023. 05. 05. 13:28
Male,Hand,Holding,A,Smartphone,With,Gmail,App,On,The, gmail, illusztráció
2042898281 Fotó: Diego Thomazini
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hitelesített vállalatok neve és logója mellett már egy kék pipa is jelzi majd a levelezőrendszerben, hogy a feladó megbízható – adta hírül a Techcrunch.

Ezek majd azokat a vállalatokat jelölik, amelyek hitelesítették magukat, ami azt jelenti, hogy alkalmazzák a Google Brand Indicators for Message Identification (BIMI) funkcióját, ami azt jelenti, hogy biztosan nem hamis profilokkal van dolgunk. 

A BIMI előírása ugyanis, hogy a feladók ellenőrizzék márkájuk logóját, hogy azt avatarként lehessen megjeleníteni az e-mailekben. Ha a vállalat ezt elfogadta, egy kék pipa jelzi a levélben. Egyébként, ha a pipa fölé visszük az egeret, egy kis szöveget láthatunk, amely tájékoztat, hogy a feladó hitelesítette magát.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.