Újabb üzletlánc mond nemet a karácsonyi vásárlási lázra

Megkérdezték a munkavállalók véleményét.

Forrás: Pénzcentrum2023. 11. 21. 8:02
Sorry,We're,Closed,Sign.,Grunge,Image,Hanging,On,A,Dirty,zárva
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden áruházát bezárja december 24-én a Mountex, de nem csak akkor, black friday napján, azaz november 24-én is zárva tartanak, hogy így tiltakozzanak a vásárlási láz ellen – hozták meg a döntést, miután megkérdezték a vállalatnál dolgozó munkatársakat. 

„A karácsonyi nyitvatartásról belső közvélemény-kutatást tartottunk, és a demokratikus döntés alapján idén december 24-én nem nyitjuk ki áruházainkat, hogy a szenteste egész napját minden kollégánk a szerettei körében tölthesse” – fogalmazott Sárközy Mihály, a cég ügyvezetője az üzletlánc közleményében, amelyet a Pénzcentrumnak küldtek el. 

Hangsúlyozták továbbá, hogy immár negyedik éve ily módon tiltakoznak a rengeteg pazarlással és környezetszennyezéssel járó vásárlási láz ellen.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutteretock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.