Felújítják az M7-es autópálya egyik legforgalmasabb lehajtóját

Figyeljen, ha arra jár.

Forrás: Facebook/MKIF2024. 08. 23. 14:02
illusztráció Fotó: Fotó: MTI/Ruzsa István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országszerte folytatódnak az útfelújítási munkálatok, ezúttal az M7-esen Székesfehérvárnál dolgoznak a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. munkatársai – adták hírül közösségi oldalukon. 

Hozzáfűzik, három éjszaka alatt újul meg az M7-es Balaton felé vezető oldalán a Székesfehérvár centrum csomópont lehajtóága.

Az első éjjel felmarják a korábbi burkolatot és leteszik a kötőréteget, a következő nap a kopóréteget terítik le, az utolsó éjszaka pedig felfestik az útburkolati jeleket. A forgalom miatt kizárólag az éjszakai órákban, este kilenc órától reggel hatig dolgoznak. Tájékoztattak arról is, hogy a munkálatok miatt a 62-es és 63-as kilométer között a lassítósávot és a külső sávot is elkerítik a forgalom elől a Balaton irányába.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.