Esőt és erős szelet hozhat a hidegfront

Fokozatosan beborulhat az ég, és néhány fokot visszaeshet a hőmérséklet.

MN
2017. 10. 03. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előrejelzés szerint kedden északnyugat felől fokozatosan mindenütt beborul az ég, de délutánig az Alföld délkeleti részein még többórás szűrt napsütésre is számíthatunk. Délelőtt még csak az északi határsávban helyenként, majd délutántól északnyugat felől egyre többfelé elered az eső, a legkésőbb – késő este, éjjel – a Tiszántúl keleti felén várható csapadék. A délnyugati szél főként a déli megyékben megerősödik, majd délutántól az északnyugatira forduló szelet is kísérhetik erős lökések.

A csúcshőmérséklet az északi megyékben 13 és 17, másutt 18 és 23 fok között várható, délkeleten lesz a legmelegebb. Késő estére 10 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.