Le a télikabáttal! 16 fok lesz szombaton

Egy kis ködre azért számítanunk kell.

MN
2018. 01. 06. 11:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton a ködfoltok feloszlása után az ország jelentős részén változóan felhős lesz az ég, viszont az Északi-középhegység, az Északkelet-Alföld, illetve a Fertő tó vidékén borult, párás, helyenként ködös marad az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzéséből.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 5 és 16 fok között valószínű.

Éjszaka északon több helyen, a középső és a déli területeken néhol köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet képződik. Néhol fagypont alá csökkenhet a hőmérséklet.

Vasárnap az ország északi részén túlnyomóan borult, párás, néhol tartósan ködös idő ígérkezik, másutt a ködfoltok feloszlása után közepesen felhős ég mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Legfeljebb a ködös részeken fordulhat elő szitálás. Kezdetben a déli, délnyugati szél megélénkül, az Észak-Dunántúlon időnként megerősödik, majd mindenütt mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 9 és 15 fok között valószínű, de a tartósan borult, párás tájakon 5, 8 fok várható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.