Lázár János visszatér

És micsoda visszatérésnek nézünk elébe! Öveket becsatolni, mutatjuk, mit tartogat a csütörtök.

Fokasz Oresztész
2018. 01. 18. 5:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lázár János azon ritka kormánypárti politikusok egyike, akinek kvalitásait még ellenlábasai is készséggel elismerik. Nyilván lehet vele nem egyetérteni, de hogy kőkeményen megdolgozik kancelláriaminiszteri fizetéséért, az egészen biztos. Nagy tétekben mernénk fogadni arra, hogy ezt ma kora délután is bizonyítja majd, amikor hosszú szünet után újra „színpadra” lép az elmúlt években szokássá vált csütörtöki kormányzati sajtótájékoztató, azaz a Kormányinfó (újságírónyelven csak Lázár show) keretei között. És micsoda show lesz ez! Elég, ha csak Soros György Magyarországról történő kiutasításának tegnap feldobott ötletére gondolunk, és máris elégedetten csettinthetünk a gyönyörtől. De biztos felmerül majd az 1300 tavaly befogadott menekült, vagy a székelyek akasztását kilátásba helyező volt román miniszterelnök kérdése is – izgalommal várjuk, mit mond majd minderről a miniszterek minisztere. Mondunk még jobbat is: mindezek előtt a Magyar Nemzetnek is interjút fog adni Lázár János.

Tegnap bejelentették a „Stop, Soros!” törvénycsomagot is (ez különbözik a kormánysajtóban feldobott, fent említett kitiltósditól), ennek ma már elvileg a teljes szövege is olvasható lesz, de a tartalma már ismert. Kétésgkívül az ellenzék, az érintett civil szervezetek, és talán maga Soros György is reagál minderre, ha így lesz, a kormányzati viszonválasz sem maradhat el. Magyarán mondva: jó kis sárdobálós nap lesz a mai (is).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.