Három embert lelőtt egy férfi egy San Franciscó-i postán

A gépkocsivezetőként dolgozó férfi a gyilkosságok után magával is végzett.

MTI
2017. 06. 14. 19:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A postahivatal egyik alkalmazottja kezdett lövöldözni, három embert agyonlőtt, majd öngyilkos lett. A lövöldözésnek további két sebesült áldozata van, őket kórházba szállították, állapotukat az első orvosi közlemény stabilnak minősítette.

A tragédia a csomagelosztó részlegben történt, a halálos áldozatok mindegyike a posta gépkocsivezetője volt. Az elkövető szintén a posta egyenruháját viselte, állítólag ő is gépkocsivezető volt, de a személyazonosságát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott, ám nem azonosította az elkövetőt. A rendőrök leszögezték: nem terrortámadás volt.

Nyilatkozott a postahivatal egyik munkatársa is, ő mondta el, hogy az elkövető és az áldozatok egyaránt gépkocsivezetőként dolgoztak a hivatalban.

A rendőrség lezárta a postahivatal környékét, a dolgozókat hazaküldték, a nyomozás megkezdődött.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.