Késsel támadt egy magyar férfi az osztrák rendőrre Bécsben

Több ittas személy összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban, a rendőr pedig fegyvert rántott.

MN
2017. 09. 20. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kést rántott egy osztrák rendőrre egy 42 éves magyar férfi a bécsi Westbahnhofnál, mire a rendőr elővette szolgálati fegyverét, de senki nem sérült meg – írta az MTI az APA osztrák hírügynökség beszámolója alapján.

A tudósítás szerint a rendőr azért ment a helyszínre, mert arról kapott riasztást, hogy több ittas személy összeszólalkozott az egyik közeli villamosmegállóban. Éppen szét akarta választani a vitatkozó háromfős csoportot, amikor a magyar férfi egy konyhakést szegezett neki.

„Mielőtt a rendőr kérdőre vonhatta volna őket, egy 42 éves férfi kést vett elő, és a rendőr felé indult. A férfi a szolgálati fegyver elővétele és többszöri felszólítás után sem dobta el fegyverét” – tudatta Patrick Maierhofer rendőrségi szóvivő. Elmondta azt is, hogy végül a csoport egy másik tagja, egy nő ütötte ki a férfi kezéből a kést, majd a magyar férfit őrizetbe vették.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.