A brit nagykövet a Magyar Nemzetnek: Boldog karácsonyt, magyarok!

Először lapunknak adott interjút magyarul Iain Lindsay, le is filmeztük. Budapesten tölti az ünnepet családjával.

Földi Bence
2017. 12. 10. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először adott interjút magyarul Iain Lindsay, Nagy-Britannia budapesti nagykövete. A skót diplomatát nyelvvizsgájáról, a magyarnyelv-tanulásról és a karácsonyi készülődésről kérdeztük. Ekképpen kívánt boldog karácsonyt a magyaroknak:

Persze nem csak e témákról faggattuk a nagykövetet. Iain Lindsay hétfői lapszámunkban és online is megjelenő interjúnkban leszögezte, az Egyesült Királyságban élő magyaroknak nem kell aggódniuk a brexittel kapcsolatban. Beszélgettünk a magyar sajtószabadság helyzetéről és a liberálissá váló királyi családról, valamint kiderült az is, a Csillagok háborúja Han Solójának van a brexitre vonatkozó üzenete.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.