Bottal fenyegette a gyerekeket egy Mikulásnak öltözött férfi

A Beszterce-Naszód megyei gyermekvédelmi hatóság vizsgálatot indított.

MN
2017. 12. 08. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vizsgálatot indított pénteken a Beszterce-Naszód megyei gyermekvédelmi hatóság annak az ötéves, borgóbesztercei kisfiúnak az ügyében, akit a közösségi oldalakon megosztott felvétel tanúsága szerint bottal megfenyegetett és meg is ütött egy Mikulásnak öltözött férfi – írja a Transindex.

Az esetről felvétel is készült. A portál azt írja, ezen a kisfiú édesanyja szólítja fel a gyermeket arra, ígérje meg a Mikulásnak, hogy szófogadó lesz. A szobában van egy kislány is, akire ráparancsolnak, hogy ereszkedjen térdre, és mondjon el egy imát.

A felvétel eljutott a gyermek konstancai édesapjához is, aki jelenleg külföldön dolgozik. A férfi továbbította a videót a Konstanca megyei gyermekvédelemhez, amely értesítette az ügyről a Beszterce-Naszód megyei hatóságot. A rendőrség azonosította a harmincegy éves nőt és a negyvenéves, Mikulásnak öltözött férfit, és az ügyben eljárás indult kiskorúakkal való rossz bánásmód miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.