Lövöldözés volt egy ógyallai bárban

A támadó megölt egy férfit, majd maga ellen fordította a fegyvert.

MN
2017. 12. 08. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövöldözés történt egy ógyallai bárban az éjszaka folyamán: egy férfi lövöldözni kezdett a pincérként dolgozó nőre, lelőtte a segítségére siető férfit, majd magával is végzett – írja az Újszo.com.

A rendőrség Facebook-oldalán közzétett információk szerint a hatvanegy éves férfi fél egykor tért vissza a bárba, ahonnan a tulaj már korábban elküldte azért, mert részeg volt.

A férfi vadász volt, otthonában hat fegyvert tartott legálisan. Ebből kettőt magához vett, majd visszaindult a bárba. Útközben balesetet szenvedett az autójával, lehajtott az útról, így a bárba gyalog érkezett meg. A rendőrség az autóban lőszereket talált.

A férfi lövöldözni kezdett a huszonegy éves nőre, akinek huszonkilenc éves barátja a segítségére sietett. A támadó rá is lövéseket adott le, majd maga ellen fordította a fegyvert. A rendőrség szerint a vadász egy hosszú lőfegyverrel először lábon lőtte a férfit, majd egy rövid lőfegyverrel fejbe lőtte. A férfi a helyszínen életét vesztette, a nő súlyos, de stabil állapotban van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.