Lövöldözés volt egy új-mexikói középiskolában

Legalább három ember életét vesztette. A támadó indítéka egyelőre ismeretlen.

MN
2017. 12. 07. 18:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább három ember meghalt csütörtökön egy középiskolai lövöldözésben az Egyesült Államokban, az Új-Mexikó állambeli San Juan megyében található Aztec város egyik középiskolájában – közölte Ken Christesen megyei seriff.

Két diák életét vesztette, és a támadó is meghalt, indítéka egyelőre nem ismert – írja a CNN. Az MTI beszámolója szerint a hatóságok közölték, hogy megtisztították az épület egészét. Az iskola környékén a lövöldözést követően szövetségi ügynökök és állami rendőrök helyszíneltek, a területet lezárták. Az oktatási intézmény 900 diákját evakuálták az épületből.

A Washington Post azt írja, hogy sérültekről egyelőre nem érkeztek jelentések. Nem tudni, hogy a támadó is a diákok egyike volt-e.

Aztec egy 6500 lakosú vidéki település Új-Mexikó szívében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.