Baltával ment az iskolába egy szibériai diák, majd tüzet gyújtott

A tizenéves támadó két diákot és egy tanárnőt sebesített meg, majd felgyújtott egy osztálytermet.

MTI
2018. 01. 19. 5:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tinédzser baltával sebesített meg többeket az Oroszországhoz tartozó Burjátföld székvárosa, Ulan-Ude közelében fekvő egyik település iskolájában, majd felgyújtott egy osztálytermet – jelentette pénteken a helyi rendőrség.

„A tizenéves egy baltával rontott be az iskolába Szosznovij Bor településén ma reggel, megsebesített néhány gyereket és tüzet gyújtott” – tájékoztatott a rendőrség szóvivője.

A burjátföldi egészségügyi tárca közlése szerint két diákot és egy tanárnőt sebesített meg a támadó, aki maga is megsérült. A sérülteket vágott és szúrt sebekkel kórházba szállították. Az iskola több mint 500 tanulóját evakuálták a tűz miatt, amelyet időközben sikerült eloltani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.