Elégedetlen a MÁV-val? Nézze meg ezt a képet!

Hó és jég borítja a Temesvár és Jászvásár között közlekedő vonat folyosóját.

Koncz Tamás
2018. 01. 19. 15:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dermesztő fotót közölt a Tradicional Romanesc című Facebook-oldal a Temesvár–Jászvásár-vonalon (románul Timișoara és Iasi) közlekedő vonatról.

A CFR román vasúttársaság vagonját belülről vastag hó és jégréteg borítja, valószínűleg egy nyitva hagyott ablakon zúdulhatott be a hó, ami aztán megfagyott a fűtetlen folyosó falain.

A Facebook-oldal hozzászólói közül többen keseregnek, hogy 40 év alatt semmi nem változott az országban, a vasút sem – mások eljátszanak a lehetőséggel, hogy akár síelni is lehetne a CFR járatán.

A MÁV járataival kapcsolatban viszont inkább a túlzott melegre panaszkodnak az utasok – persze a lezárt mosdók és a késések mellett.

A Gyakorikérdések.hu-n külön aloldalt is kapott a kérdés, hogy miért fűtik túl a vonatokat, amit a válaszadók a régi Bhv- személykocsik korszerűtlen fűtési technikájával, az automatikus szabályozás hiányával magyaráznak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.