Kamionok égtek Szlovákiában, több százezer eurós a kár

Három kamion gyulladt ki és égett le Diószegen.

MN
2018. 01. 06. 20:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Parameter.sk szerint a tűzoltókat a délelőtti órákban riasztották Diószegre, ahol  kigyulladt három parkoló kamion. A tűz az egyik kamionban keletkezett, majd fokozatosan átterjedt a mellette parkoló járművekre is.

A portál szerint az egyik kamionban edzőtermi berendezéseket szállítottak, a másik két jármű üresen állt. A helyszínre a galántai és a szeredi tűzoltókat riasztották, de a nagyfödémesi önkéntes tűzoltók is segítettek a lángok megfékezésében.

Az eset során személyi sérülés nem történt, egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet. A kamionokban keletkezett kár tetemes: előzetes megállapítások szerint elérheti akár a 300 ezer eurót is. A Parameter.sk-n fotók is láthatók az égő kamionokról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.