Kiugrott egy hetedik emeleti égő lakásból egy nő a hároméves fiával

Kész csoda, hogy életben maradtak, havas talajra estek.

MN
2018. 01. 15. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Égő, hetedik emeleti lakásból ugrott ki egy anya a hároméves gyermekével. A Daily Mail cikke szerint a szentpétervári nő a testével védte meg a gyermeket a becsapódáskor. Egy szemtanú szerint kész csoda, hogy életben maradtak. Akkor döntött az ugrás mellett, amikor úgy látta, nem tud kimenekülni az égő lakásból, és már fulladozni kezdett a füsttől.

Az illetékes orosz minisztérium szerint a havas talajra zuhanó nő súlyos, de nem életveszélyes állapotban van, eltört az egyik lába is. Az eszméletlen fiú az anyja testén feküdt. Mielőtt hívták a mentőt, a gyereket bevitték a ház egyik lakásába. Az esést az arcán található zúzódásokon kívül megúszta. A lakásban tartózkodott még az anyuka barátja is, akit a tűzoltóknak sikerült szabadítaniuk.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.