Olyat csinált a repülő mosdójában az utas, hogy azonnal le kellett szállni

A United Airlines gépe Hongkongba indult, de Alaszkában kényszerleszállást hajtottak végre.

MN
2018. 01. 05. 21:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A United Airlines Chicagóból Hongkongba tartó járatán nem mindennapi dolog történt. Az egyik utas ugyanis összekente a székletével a repülőgép mosdóját. Nem, nemcsak a vécécsészét, hanem az egész fülkét. A férfi állítólag az ingét is megpróbálta lehúzni a mellékhelyiségben, de nem járt sikerrel.

A 895-ös járat az alaszkai Ted Stevens Nemzetközi Repülőtéren hajtott végre kényszerleszállást az utas miatt, akit a hatóságok azonnal ki is hallgattak. Végül nem indult eljárás az ügyben, a furcsán viselkedő utast azonban egy közeli kórházba szállították pszichiátriai kivizsgálásra. 

Az összepiszkított repülőgépet egy napra kivonták a forgalomból és kitakaríttatták, a többi utast pedig szállodákban helyezték el, és igyekeznek minél hamarabb eljuttatni őket a célállomásra – írja a Washington Post.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.