Páncélozott csapatszállító járművel tört be borért egy részeg Oroszországban

Bezúzta a kirakatot, majd a törmeléken átmászva megszerezte az italt.

MTI
2018. 01. 10. 19:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az értesülések szerint ittas férfi a fegyvertelen lánctalpas szállítójárművet egy katonai iskola parkolójából kötötte el. Áthajtott egy erdőségen, a településen nekiment egy parkoló autónak is, míg végül a szupermarketnél kötött ki, és bezúzta a kirakatát.

A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a férfi kiszállt a csapatszállítóból, röviden szemügyre vette az általa okozott pusztítást, majd bemászott az üzlethelyiségbe. A húszas évei végét taposó férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a rendőrök őrizetbe vették egy üveg lopott borral a birtokában.

A felvételen látható szemtanúkat nem különösebben kavarták fel a történtek. „Tulajdonképpen egy fickó ellopott egy páncélozott járművet ( ) és bement egy boltba, hogy reggelre feltöltse a készleteit” – írta le a jelenetet a közösségi hálón valaki, aki videóra vette a hóval borított helyszínt otthona ablakából.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.