Robbanás történt egy stockholmi metróállomásnál

Sajtóértesülések szerint a detonációt egy kézigránát okozta.

MN
2018. 01. 07. 11:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robbanás történt vasárnap egy metróállomás bejáratánál Stockholm egyik külvárosában, ketten megsebesültek, egyikük súlyosan – írja az MTI a rendőrség közlése alapján.

Az egyik sérült, aki a súlyosabb sebesüléseket elszenvedte, egy hatvanas éveiben járó férfi, akit kórházba szállítottak. A rendőrség szerint felvett a földről egy tárgyat, amely felrobbant.

A másik sebesültet, egy negyvenes éveiben járó nőt szintén kórházba vittek. Állapotáról nem közöltek részleteket – tudósított a helyi sajtó.

A rendőrség kordonnal zárta le a Varby Gard metrómegálló bejáratának környékét, és az állomást is lezárták.

Az Aftonbladet és az Expressen című lapok értesülései szerint a robbanást kézigránát okozta, a rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg az információt.

A Varby Gard állomás Huddingében, Stockholm egyik külvárosában van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.