Újabb hírek a permi iskolai késelésről

Tizenöten sérültek meg az oroszországi oktatási intézményben.

MTI
2018. 01. 15. 11:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az incidens az iskola egy korábban eltanácsolt és jelenlegi tanulója között tört ki az épület folyosóján. A két dulakodó, egy 16 és egy 15 éves fiú betört egy osztályba, ahol a tanárnő eredménytelenül próbálta meg szétválasztani őket. Megsebesült több, a pedagógus segítségére siető negyedikes tanuló is – írta a részletekről az MTI.

Sajtójelentések szerint a 47 éves tanárnőt és a verekedés két résztvevőjét meg kellett műteni, állapotuk súlyos. A tizenöt sérült közül tizenkettőt kellett kórházba szállítani.

Az első jelentések még arról szóltak, hogy két álarcos férfi támadt az iskolásokra az uráli városban. Az orosz sajtóban megjelent értesülések szerint az iskolából kirúgott fiúnak pszichés és kábítószer-problémái voltak.

Az ügy kivizsgálására Makszim Resetnyikov kormányzó vezetésével bizottságot hoztak létre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.