Szívműtéten esett át Arnold Schwarzenegger

A beavatkozás több órán át tartott. A 70 éves színész állapota stabil.

MN
2018. 03. 30. 17:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szívműtétet hajtottak végre Los Angelesben Arnold Schwarzeneggeren, a 70 éves színész állapota stabil – mondta el a Washington Postnak Schwarzenegger szóvivője.

A TMZ azt írja, az orvosok úgy döntöttek, nyitott szívműtétet hajtanak végre a színészen, miután sikertelennek bizonyult katéteres úton történő aortabillentyű cseréje. A beavatkozás több órán át tartott. A honlap úgy tudja, hogy a beavatkozás egy kísérleti eljárás volt, amelynek során komplikációk léptek fel.

Az MTI felidézi: nem ez az első alkalom, hogy Arnold Schwarzenegger szívműtéten esett át, 1997-ben is aortabillenytyű cserét végeztek nála. Bár akkor az orvosok még nem látták szükségét a beavatkozásnak, a színész úgy döntött, hogy végezzék el a műtét addig, amíg fiatal. Akkor örökletes betegséggel magyarázta állapotát, amelynek semmi köze sincs a testépítőként szedett szteroidokhoz - olvasható a honlapon.

Az 1947-ben Ausztriában született Schwarzenegger 2003 és 2011 között volt Kalifornia állam kormányzója.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.