Vizsgálatokra kórházba vitték Benjamin Netanjahut

Elhúzódó betegségben szenved az izraeli miniszterelnök.

MTI
2018. 03. 27. 20:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kórházba vitette háziorvosa Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt kedd este néhány vizsgálat elvégzésére – jelentette a Jediót Ahronót című újság netes kiadása, az Ynet.

A kormányfő már második hete szenved magas lázzal és erős köhögéssel járó légúti fertőzéstől, amelyet a helyi média szerint Jariv Levin turisztikai minisztertől kapott el, amikor a múlt héten közösen egyezkedtek a koalíciós válság megoldása érdekében.

Herman Cví Berkovics, a kormányfő háziorvosa néhány vizsgálat elvégzésére utalta be kedden a Hadassza kórházba, ahová nem mentőautóval, hanem személygépkocsival érkezett. Az intézményben még nem döntöttek arról, hogy benn tartják-e éjszakára.

Berkovics szerint azért súlyosbodtak tünetei, mert nem feküdte ki betegségét, de Netanjahu tudatánál van, nem nevezett ki helyettest, élete sincs veszélyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.