Sorra reagálnak a magyar pártok Joe Biden győzelmére

Hollik István megköszönte Donald Trump munkáját. Az ellenzéki pártok örvendeznek.

Magyar Nemzet
2020. 11. 07. 22:35
null
Forrás: Facebook/Hollik István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Köszönjük, Trump Elnök Úrnak az elmúlt négy évet! – írta ki Facebook-oldalára Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

„Neki köszönhetően lettek olyan kiválóak a magyar-amerikai kapcsolatok, mint még soha. Reméljük, hogy Joe Biden adminisztrációja ideológiai megfontolásból nem fogja lezülleszteni az eddigi közös eredményeket. Majd meglátjuk...” – folytatta bejegyzését a politikus.

Hollik István ezzel a kijelentésével arra célozhatott, hogy a demokrata jelölt korábban tett néhány aggodalomra okot adó kijelentést.

– Látjuk, mi minden történt Belarusztól Lengyelországon át egészen Magyarországig, látjuk a totalitárius rezsimek térnyerését a világban, és ez az elnök felkarolja a világ összes gengszterét -

Örül a baloldal

A demokrata jelölt győzelmének hírére sorra reagáltak az ellenzéki magyar pártok is.

Jobbik, a Magyar Néppárt üdvözli Joe Biden győzelmét címmel közleményt adott ki a Jobbik. A párt arra figyelmeztetett, hogy az eredmény „intő jel Donald Trump lelkes politikai elvbarátainak a világ más pontjain”, köztük a „szabadságukért küzdő magyaroknak”.

A Demokratikus Koalíció színeiben Gyurcsány Ferenc azt írt Facebookjára: „Na akkor ez rendben van. Gratulálunk! Igazi remény, hogy egy kicsit jobb lesz a világ.”

A Momentum Mozgalom a Facebookon azt írta: „Vége az amerikai rémálomnak. És hamarosan vége lesz a magyar rémálomnak is.”

Az LMP és a Páreszéd ugyancsak üdvözölte Joe Biden megválasztását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.