Gábor Dzsingisz: A holland miniszterelnök helyében szerényen meghúzódnék a sarokban

Letérdeltetné Magyarországot a holland miniszterelnök. Mark Rutte az unióból is kitenne minket. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Hollandiából kapcsolták Gábor Dzsingisz magyar származású kereszténydemokrata politikust, a stúdióban pedig Deák Dániellel a XXI. Század Intézet vezető elemzőjével beszélgettek a témáról – írja a Hír TV.

Forrás: HÍR TV2021. 06. 27. 21:53
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ebben a témában erkölcsi mandátuma a holland miniszterelnöknek nincs. Azt gondolom, hogy az is óriási probléma, hogy nem igazán tudják a külföldi politikusok, hogy mi is van konkrétan a magyar törvénybe írva.

A holland miniszterelnök helyében szerényen meghúzódnék a sarokban (...), aki áprilisban bejelentette és bevallotta, hogy tényleg hazudott a parlamentben ”

– jegyezte meg Gábor Dzsingisz

„Világok harca zajlik most” – ezt már Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője mondta. „Ugyanaz a törésvonal látható, mint a bevándorlás kérdésekor. Jelenleg politikai üzengetéseket látunk. A nyugat-európai országok elszoktak attól, hogy a keleti országoknak vannak saját gondolataik. Az egykori balliberális kormányok ugyanis azt csinálták, amit Brüsszel mondott. A nyugatnak az az érdeke, hogy kiszolgáltatottak legyünk!”

Az ellenzéki oldalon történtekről Deák Dániel megjegyezte:

„Nem az a kérdés, hogy meg fog-e szűnni az MSZP, hanem az, hogy mikor!”

Teljes adás:

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

(Bortóképen Mark Rutte holland miniszterelnök Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.