Sötét foltok a liberális holland miniszterelnök múltjában

A gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök.

Forrás: HÍR TV2021. 06. 27. 21:42
RUTTE, Mark
Mark Rutte holland miniszterelnök bocsánatot kért hibáiért. Fotó: Bart Maat Forrás: MTI/EPA/ANP/Bart Maat
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyermekekkel és az állatokkal folytatott szexuális kapcsolat törvényesítését sürgette korábban a holland miniszterelnök, aki Magyarország térdre kényszerítésével fenyegetőzött.

Erről Marácz László, Hollandiában élő egyetemi tanár beszélt Európai Híradó című műsorunknak. Mark Rutte, a Néppárt a Szabadságért és Demokráciáért nevű liberális párt ifjúsági tagozatának elnökeként vetette fel a szexuális devianciák törvényesítését, amit egy korabeli újságcikk is bizonyít. A holland közvélemény egyébként sokat találgat miniszterelnökük magánéletéről.

Mark Ruttének nincs felesége, se élettársa, sőt egy interjúban arról is beszélt, hogy sosem volt barátnője, mert nem volt rá ideje.

Egy másik interjúban fontosnak tartotta leszögezni azt is, hogy ő nem homoszexuális.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

(Bortóképen Mark Rutte holland miniszterelnök Fotó: MTI/EPA/ANP/Bart Maat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.