Megdöbbentő, ahogy az elképesztő migránstömeg megindul Európa felé

Megdöbbentő felvételek láttak napvilágot, melyekből kiderült, valóban elképesztő mértékű migráció indult meg Afganisztánból – számolt be róla a Daily Mail cikke alapján a Híradó.hu.

Forrás: hirado.hu2021. 09. 02. 9:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Daily Mail felvételein jól kivehető a tömeges migráció, a tálibok hatalomátvétele után az emberek végeláthatatlan sorokban indultak neki a sivatagon keresztül, hogy átjussanak Iránba. 

A képsorok megerősítik az Európába érkező migránsok miatt aggódók legrosszabb félelmeit

 – írja a Híradó.hu.

Ezeknek az afgán migránsoknak a kezdeti úti céljuk valószínűleg Törökország lesz – amely a felvétel helyszínétől még mindig több mint 1600 kilométerre van –, ahonnan reményeik szerint eljuthatnak majd Európába.

Egy migráns, aki nemrég tette meg a felvételen látható a távot, azt mondta a Daily Mailnek, hogy

a bemutatott szakasz egy négyórás út végén, durva terepen vezet, ahonnan az afgán migránsok, iráni embercsempészek segítségével folytatják útjukat.

Úgy fogalmazott: 

ezek a legszegényebb emberek, mert vannak más utazási módok is, amelyek kevesebb gyaloglással járnak, de azok az útvonalak több pénzbe kerülnek.

Borítókép: Daily Mail/Képernyőkép

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.