Orbán Viktor: Magyarország energiaellátását biztosítottuk

– Nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére – jelentette be a miniszterelnök az EU-csúcs eredményeiről beszámolva.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor2022. 03. 11. 7:20
France's President Emmanuel Macron greets Hungary's Prime Minister Viktor Orban (R) at the Palace of Versailles, near Paris, on March 10, 2022, prior to the EU leaders summit to discuss the fallout of Russia's invasion in Ukraine. - EU leaders are scrambling to find ways to urgently address the fallout of Russia's invasion of Ukraine that has imperilled the bloc's economy and exposed a dire need for a stronger defence. (Photo by Ludovic MARIN / AFP) Fotó: AFP/Ludovic MARIN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ez itt Versailles, éjjel fél három van. Most fejeztük be, holnap reggel folytatjuk – mondta Orbán Viktor Facebookra feltöltött videós beszámolójában.

Az ukrán–orosz háború helyzete több mint drámai.

– Meghallgattuk a Putyinnal tárgyaló francia elnököt és a német kancellárt. Nem zárható ki, hogy az összecsapások el fognak húzódni. Úgy döntöttünk, hogy Európa is bekacsolódik a tűzszüneti tárgyalásokba – folytatta a beszámolót a miniszterelnök. 

– Megtárgyaltuk a gazdasági kérdéseket is. A legfontosabb ügyet számunkra kedvező módon rendeztük el.

Nem lesznek szankciók, amelyek kiterjednének az olaj és a gáz területére, vagyis Magyarország energiaellátása a következő időszakban is biztosítva van

– jelentette be Orbán Viktor.

Borítókép: Emmanuel Macron és Orbán Viktor  (Fotó: Ludovic MARIN / AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.