időjárás 18°C Medárd 2023. június 8.
logo

Sepsiszentgyörgyi polgármester a kidobott szavazólapok kapcsán: Szervezett provokáció

Forrás: Mandiner
2022.03.31. 13:33 2022.03.31. 15:00
Sepsiszentgyörgyi polgármester a kidobott szavazólapok kapcsán: Szervezett provokáció

Antal Árpád rámutatott: a baloldal által bemutatott, kidobott szavazólapok azonosító nyilatkozat nélkül eleve érvénytelennek minősülnek – olvasható a Mandiner cikkében.

Az ismert baloldali aktivista, Parászka Boróka lakhelyétől nem messze kidobva találtak 25–30 szavazólapot. A baloldal gyakorlatilag alig pár perccel a hírek megjelenését követően egyből közleményeket adott ki, és csalást emlegetve jelezték: az eddig beérkezett összes, mintegy 150 ezer levélszavazatot meg kell semmisíteni.

Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere közösségi oldalán reagált a hírre, ahol először is leszögezte, hogy az RMDSZ elítéli azokat a vádakat, amelyek azt sugallják, hogy itt választási csalásról lenne szó.

A képsorok megerősítik, mint fogalmazott, hogy „egyértelműen szervezett provokációról van szó, amelynek az a célja, hogy a határon túli szavazatokat hiteltelenítsék”.

Mindannyian tudjuk, akik levélszavazatot töltöttünk ki, hogy minden lezárt borítékban van azonosító nyilatkozat. Anélkül nem érvényes a szavazat”

– mutatott rá. 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: képernyőkép (Fotó: YouTube)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.