Pusztulás, gyász és rettegés Ukrajnában

Videókon a háború következményei. A vetést úgy kezdik Ukrajnában, hogy orosz rakétákat szednek ki a földből.

Forrás: Twitter2022. 04. 06. 7:07
null
Mariupol, 2022. április 5. A hatéves Vlad Tanyuk édesanyja, Ira Tanyuk sírja mellett áll Kijev egyik külvárosában 2022. április 4-én. Ira Tanyuk éhen halt. MTI/AP/Rodrigo Abd Fotó: Rodrigo Abd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

 

 

Megdöbbentő felvételek a mariupoli színház bombázások utáni állapotáról:

 

Hatalmas az orosz veszteség is:

 

Egy azerbajdzsáni önkéntes hős temetése Ukrajnában. Azerbajdzsán himnuszát ukránul éneklik.

 

A bejegyzés szerint ez az első megerősített orosz vegyi támadás: Egy ipari méretű savtartályt bombáztak Luhanszk régiójában, veszélyes mérgező füstfelhőt szabadítva fel, amely elvakítja a helyieket.

 

German Vladimirov újságíró szerint az Azovstal gyártelepén rekedt francia, német, brit és svéd NATO-tisztek megpróbálnak kapcsolatba lépni az orosz hadsereggel azzal a kéréssel, hogy segítsenek nekik egy humanitárius folyosón keresztül távozni.

 

Így kezdődik a vetési szezon Ukrajnában. Sok helyen az ukrán farmerek orosz rakétákat szednek ki a földből. A poszt szerint Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja súlyosbította a világ éhezését, ugyanis világ nem tudja kompenzálni az ukrán gabonaveszteséget.

 

Egy étterem dolgozói, ezek a hősök több tízezer ételt főznek itt lakóhelyüket elhagyni kényszerült ukrán családoknak Lvivben:

 

Egy elveszett husky végre újra találkozott gazdájával a háború sújtotta Buchában:

 

Borítókép: A hatéves Vlad Tanyuk édesanyja, Ira Tanyuk sírja mellett áll Kijev egyik külvárosában 2022. április 4-én. Ira Tanyuk éhen halt (Fotó: MTI/AP/Rodrigo Abd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.