időjárás -5°C Abigél , Alex 2023. február 9.
logo

Pusztulás, gyász és rettegés Ukrajnában

Forrás: Twitter
2022.04.06. 07:07 2022.04.06. 11:42
Pusztulás, gyász és rettegés Ukrajnában

 

 

 

Megdöbbentő felvételek a mariupoli színház bombázások utáni állapotáról:

 

Hatalmas az orosz veszteség is:

 

Egy azerbajdzsáni önkéntes hős temetése Ukrajnában. Azerbajdzsán himnuszát ukránul éneklik.

 

A bejegyzés szerint ez az első megerősített orosz vegyi támadás: Egy ipari méretű savtartályt bombáztak Luhanszk régiójában, veszélyes mérgező füstfelhőt szabadítva fel, amely elvakítja a helyieket.

 

German Vladimirov újságíró szerint az Azovstal gyártelepén rekedt francia, német, brit és svéd NATO-tisztek megpróbálnak kapcsolatba lépni az orosz hadsereggel azzal a kéréssel, hogy segítsenek nekik egy humanitárius folyosón keresztül távozni.

 

Így kezdődik a vetési szezon Ukrajnában. Sok helyen az ukrán farmerek orosz rakétákat szednek ki a földből. A poszt szerint Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja súlyosbította a világ éhezését, ugyanis világ nem tudja kompenzálni az ukrán gabonaveszteséget.

 

Egy étterem dolgozói, ezek a hősök több tízezer ételt főznek itt lakóhelyüket elhagyni kényszerült ukrán családoknak Lvivben:

 

Egy elveszett husky végre újra találkozott gazdájával a háború sújtotta Buchában:

 

Borítókép: A hatéves Vlad Tanyuk édesanyja, Ira Tanyuk sírja mellett áll Kijev egyik külvárosában 2022. április 4-én. Ira Tanyuk éhen halt (Fotó: MTI/AP/Rodrigo Abd)

Háború Ukrajnában

Minden eddiginél veszélyesebb az a szankciós csomag, amit Brüsszel előkészített

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.