Terjed az eszeveszett genderőrület az iskolákban

Terhes férfit ábrázoló kártyával tanítják a színeket óvodásoknak, máshol pedig anális szexre és maszturbációra vonatkozó kérdéseket tartalmazó kérdéssort kell kitöltenie tanulóknak. De van olyan iskola, ahol olyan dobozokat helyeztek ki az osztálytermekben, amelyek célja a nemi önkifejezés elősegítése – írja a V4NA hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 05. 31. 15:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik észak-karolinai iskolában olyan kártyákat használnak a színek tanításához, amelyeken például egy terhes férfi látható. A szülők nem tudtak erről, amikor pedig kiderült az igazság, egyenesen az igazgatóhoz fordultak, aki először azt állította, hogy ez egy jóváhagyott tananyag, később azonban mégis betiltotta a kártyák használatát.

A kaliforniai iskolákban is terjed az LMBTQ-mozgalmat támogató őrület. Az egyik intézményben például anális szexre és maszturbációra vonatkozó kérdésekre kellett válaszolniuk egy kérdőívben.

Egy másik oktatási intézményben pedig olyan dobozokat helyeztek ki az osztálytermekben, amelyek célja a nemi önkifejezés elősegítése. Ezekbe többek között szivárványszínű arcmaszkokat, könyveket és speciális szalagokat tettek, amelyek segítségével a diákok leragaszthatják például a mellüket.

A gyerekek könyveket is találnak ezekben a dobozokban, amelyek segítségével eligazodhatnak a szexuális identitások világában. Az egyik ilyen könyvben a szerző azt írja, hogy erőszakot kell alkalmazni azzal szemben, aki nem használja a mások által preferált névmásokat.

Ha az oktatás nem sikerül, és az emberek bunkók, akkor egyszerűen az arcukba vághatod ezt a könyvet. Ez a jövő, nincs időnk hülyeségekre

– írja a szerző.

Fotó: V4NA Hírügynökség

Borítókép: Az észak-karolinai iskolában a színek tanításához használt kártya (Forrás: V4NA hírügynökség)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.