időjárás 29°C Ilona 2022. augusztus 18.
logo

Migránsok támadtak Linzben a melegfelvonulásra + videó

Forrás: 888.HU
2022.07.03. 22:41 2022.07.04. 01:24
Migránsok támadtak Linzben a melegfelvonulásra + videó

Az illegális bevándorlók valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

Videó készült a Pride linzi felvonulásán lezajlott eseményekről, ahol egyértelműen látszik, hogy a vonuló homoszexuálisokra támad egy migráns csoport - olvasható a 888 cikkében.

A Heute nevű német lap arról is ír, hogy két lányt addig vertek a felvonulás után, hogy kórházba kellett őket szállítani.

Az eset után több politikus is megszólalt, köztük Renate Heitz is, aki a az osztrák Landtag LMBTQ-szóvivője.

A nők és az LMBTQ-közösség elleni támadásokat és erőszakot semmilyen körülmények között nem szabad eltűrni. Ez ellen fel kell lépnünk

– nyilatkozta Heitz.

Kérdés viszont, hogy mit tudnak tenni? Hiszen ők hívták és engedték be a migránsokat az országukba. Kifejezetten szórakoztató egyébként azt látni, hogyan dől meg a liberális narratíva a gyakorlatban arról, hogy a melegeket a fehér heterók bántják folyton - írja cikkében a 888.

A nagy tolerancia és a nyitott kapuk politikája eljuttatta a nyugati társadalmakat oda, hogy bejutott országukba Isten tudja hány szélsőséges iszlamista, akiknek természetesen célpont lesz mindenféle meleg megmozdulás.

A liberális kígyó a saját farkába harapott. Megint - olvasható a 888 cikkében.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.