LMBTQ-tartalommal reklámozza budapesti járatait a Cseh Államvasutak

„Szeretet és változás van a levegőben” – írta egy, a homoszexuális párok egyenjogúságáért küzdő kezdeményezés.

Forrás: Mandiner2022. 08. 24. 20:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Cseh Államvasutak nemrég közzétett egy reklámszpotot, amiben a budapesti járatait népszerűsíti. A végén pedig nem maradhatott el az, hogy ne szúrjanak oda az Orbán-kormánynak, amiért

az nem hajlandó beengedni a magyar oktatási intézményekbe az LMBTQ-propagandát.

A félperces videóban egy háromfős, átlag cseh család utazik vonattal Magyarországra. A lány be akarja mutatni a szüleit „Peta” nevű párjának. Az apa először azt hiszi, hogy „Peta” fiú (Petr), hátba is ver egy nagydarab férfit, aki erre hátrafordul, és magyarul megkérdezi, hogy mi történik. Ekkor jön a csavar, a lánya mondja neki, hogy „Apa, ő itt Peta” (Petra), és rámutat a barátnőjére – írja a Mandiner.

Az apa meglepődik, de boldogan átöleli lánya barátnőjét.

A reklámot eléggé felkapták Csehországban. „A Cseh Államvasutak gyönyörű országos kampányt indított, amiben egy leszbikus pár szerepel. Az emberek dicsérik és támogatják. Szeretet és változás van a levegőben” – írta egy, a homoszexuális párok egyenjogúságáért küzdő kezdeményezés. (refresher.cz)

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.