Soros-szervezetekkel együtt irányítja a tömeges migrációt az USA elnöke + videó

Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok nevű szervezete dollármilliókat adományozott olyan csoportoknak, amelyek a tömeges bevándorlást és az illegális bevándorlóknak tartózkodási engedély kiállítását szorgalmazzák.

2022. 10. 04. 13:54
null
Fotó: NICCOLO' CARANTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ron Kovach, a Szövetség az Amerikai Bevándorlási Reformért (FAIR) sajtószóvivője egy interjúban arról beszélt, hogy Soros György milliárdos tőzsdespekuláns milyen szerepet játszott a tömeges bevándorlásért és az illegális bevándorlóknak kiadott tartózkodási engedélyekért vívott „küzdelemben” – írta meg a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 

Soros és árnyékszervezetei kéz a kézben dolgoztak a Biden-adminisztrációval, amióta Biden hivatalba lépett, hogy ne csak megvédjék a bevándorlókat, hanem még több illegális bevándorlót bátorítsanak arra, hogy az Egyesült Államokba érkezzen

 

– mondta Kovach, aki szerint Soros Györgynek benne volt a keze szinte minden olyan lépésben, amelyet a Biden-kormányzat az amerikai bevándorlási rendszer megbuktatására tett. Segített például vízumot szerezni azoknak, akik már illegálisan az országban vannak, elkerülve ezzel a kitoloncolást. Kovach azt is kiemelte, hogy

 

ami még rosszabb, hogy a legtöbb kezdeményezését a Biden-kormányzat által odaítélt támogatásokból finanszírozták.

 

A Szövetség az Amerikai Bevándorlási Reformért a honlapján azt írja, céljuk az, hogy a bevándorlás ismét térjen vissza az ellenőrzött, normális mederbe, de a tömeges migráció mérséklése is a kitűzött célok között szerepel.

 

Mint aggódó amerikaiaknak, mindannyiunk felelőssége, hogy a jövőbe tekintsünk, és elképzeljük, hová vezethetnek a jelenlegi politikák. A bevándorlás sem különbözik ettől

 

– olvasható a szövetség weboldalán.

 

A bevándorlási politika meghatározhatja, hogy a jövő generációi milyen Amerikát fognak örökölni – élhető vagy túlzsúfolt, sikeres vagy túlterhelt. Miközben látjuk kötelességünket, hogy segítsünk a kevésbé szerencséseken a világban, azt is tudjuk, hogy a felelőtlen határpolitikák alááshatják saját nemzetünk képességeit

 

– írja a szövetség, amely szerint ha a legális bevándorlás szintjét a jelenlegi évi több mint egymillióról tartósan háromszázezerre sikerülne csökkenteni, akkor az USA képes lenne kezelni a népesség növekedését, és fenntartani a magas életminőséget.

Nemrég óriási port kavart Ron DeSantis floridai kormányzó akciója, amely során több tucat illegális migránst küldött Martha’s Vineyard környékére, ahol többek között Barack Obama korábbi elnök luxusvillája is megtalálható, és egyébként a demokrata politikusok kedvelt üdülőhelye. Joe Biden és kormánya ugyanis nem hajlandó tudomást venni arról a káoszról, ami az USA déli határain uralkodik, a kormányzó így szerette volna felhívni a figyelmet a súlyos problémára – idézi fel a korábbi történéseket a V4NA nemzetközi hírügynökség tudósítása.

A méregdrága üdülőhelyre utaztatott migránsok azonban most csoportosan feljelentették DeSantis kormányzót, a bevándorlókat pedig az Alianza Americas ügyvédjei képviselik – ez a civil szervezet – nem mellékesen – 2016 és 2020 között közel 1,4 millió dollárt kapott Soros Nyílt Társadalom Alapítványok nevű szervezetétől.

A fent említett civil szervezet pedig csak egy a több tucat csoport közül, amelyek segítségével a Soros-hálózat a Biden-adminisztrációval karöltve a tömeges bevándorlásért dolgozik – nem kevés pénzt költve ezzel a kitűzött célok elérésére. Vannak olyan szervezetek, amelyek megpróbálják az olyan szövetségek munkáját megakadályozni, mint a FAIR. Ilyen például a Media Matters, egy progresszív megfigyelőcsoport, amely egyszerűen gyűlöletszervezetnek titulálja a FAIR-t. Nemcsak Soros György Nyílt Társadalom Alapítványai finanszírozza, hanem korábban több millió dollárt kapott a Ford Alapítványtól is, amelyről kiderült, hogy több mint százmillió dollárt költött a tömeges bevándorlás támogatására. A Ford Alapítvány szerint

 

a bevándorlás gazdagítja és elmélyíti az amerikai demokráciát azáltal, hogy kulturálisan, társadalmilag és politikailag sokszínűbbé teszi azt

 

– olvasható az alapítvány weboldalán. Hasonló célokért küzd a A Nemzeti Bevándorlási Jogi Központ (NILC), amely 2016 és 2020 között több mint 3,4 millió dollárt kapott a Soros-alapítványtól. A NILC az egyik kampányfelhívásában értekezett a terveiről, amelyek „a bevándorlók hatalmának megszilárdítására” és „a kultúraváltás konszenzusának kialakítására” irányulnak.

A Bevándorlók Jogi Forrásközpontja (ILRC) 2016 és 2020 között nyolc különböző támogatásban több mint kétmillió dollárt kapott az OSF-től. A szervezet célja a bevándorlás és a honosítás ösztönzése.
Az ILRC az illegális bevándorlók kitoloncolását is megpróbálja megakadályozni. Nemrég egy oktató előadást is tartottak, amelyen azt tárgyalták, hogy az ügyvédek hogyan védhetik meg a bevándorlókat a kitoloncolástól, ha kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményért, például kábítószer-kereskedelemért ítélték el őket – a villámképzés egyébként pénzbe került.

Mindeközben az USA déli határainak mentén lévő közösségekben a fentanil nevű droghoz köthető halálesetek száma mintegy nyolcszáz százalékkal megugrott, amióta Joe Biden hivatalba lépett, és a demokrata kormányzás ideje alatt megsokszorozódott az USA-ba csempészett fentanil mennyisége is.

Az sem elhanyagolható tény, hogy az ILRC tanácsadói testületének tagja volt Nancy Pelosi jelenlegi demokrata képviselőházi elnök, és a kaliforniai Demokrata Párt elnöke, John Burton is.

A beszámolót eredetileg a V4NA nemzetközi hírügynökség tette közzé.

Borítókép: Soros György amerikai milliárdos spekuláns (Fotó: Flickr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.