Albin 2024. március 1.
logo

Pedofil óvodai alkalmazottra csapott le a rendőrség Újbudán

Donald Trump 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért

Forrás: MTI
2022.11.16. 06:50 2022.11.16. 09:01
Donald Trump 2024-ben újra indul az Egyesült Államok elnöki tisztségéért

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.

Azonnal felveszi a harcot az inflációval – jelentette ki a republikánus politikus. Alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését.

Donald Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte az amerikai élet középpontját jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte.

Úgy fogalmazott, hogy 

befejezi Joe Biden jelenlegi elnök háborúját az amerikai energiatermelés ellen, és intézkedik arról, hogy az energiaárak csökkenjenek.

Úgy vélte, most sokkal könnyebb lesz a kampány, mint négy éve, mert most látják, hogy az elmúlt két évben mi romlott el, mit kell visszaállítani. A nemzetközi kapcsolatokban szintén azt képviseli majd, ami első elnöki időszakát jellemezte – fejtette ki.

Ismét Amerika lesz az első, minden politikai intézkedésben ez érvényesül majd, Amerika visszatérése most kezdődik – ígérte Donald Trump, miután bejelentette, hogy ismét versenybe száll az elnöki pozícióért.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/EPA/Jose Suarez)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.