A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szijjártó Péter: Magyarország barátai mind nyertek a választásokon

Magyarország barátai mind nyertek a választásokon − értékelte az amerikai félidős választásokat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-bejegyzésében.

Magyar Nemzet
2022. 11. 09. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tárcavezető külön kiemelte Mike Crapo idahói szenátort, Adrian Smith nebraskai, Mike Kelly pennsylvaniai és Mike Waltz floridai kongresszusi képviselőt, akik elmondása szerint kiálltak Magyarország mellett, amikor a Biden-adminisztráció, válaszul arra, hogy a magyar kormány nem akart adókat emelni, felmondta a kétoldalú adóügyi megállapodást. 

Barátaink biztosítottak arról, hogy ha visszatér a republikánus többség, akkor helyreállítják a két ország közötti adóügyi együttműködést is

− írta külgazdasági és külügyminiszter.

Borítókép: Szijjártó Péter egy republikánus delegációt fogad (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.