A német karácsonyi vásárokban is terjed az LMBTQ-ideológia + videó

A keresztény értékeket felrúgva, Kölnben és Frankfurtban is LMBTQ-standok települtek ki a karácsonyi vásárra.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner.hu2022. 12. 26. 10:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németország egyik legrégebbi karácsonyi vásárát rendezik meg Frankfurtban, ahol már nem csak a kisgyermekes családok és a hagyományőrző németek ünnepelhetik meg Jézus születését. 

A keresztény értékeket felrúgva, Frankfurt mellett Kölnben is évek óta helyet kap az úgynevezett rózsaszín karácsonyi vásár.

A helyszínen lila és a rózsaszín fényekkel világítják meg a karácsonyfát, melynek közelében egy hatalmas üstből mérik az italakokat. Emellett külön standokkal is várják az LMBTQ-közösség tagjait – írja a Human.hu cikkét szemléző Mandiner.hu.

A legfrissebb felmérések szerint Németországban, jelenleg Kölnben él a legtöbb LMBTQ-ember, így a komoly történelmi múlttal rendelkező várost, már Németország „legmelegebb települése” címen is emlegetik.

A szivárványos karácsonyi vásárnak ugyanaz a Heavenue Cologne a szervezője, amely az úgynevezett Sexy Cologne partisorozatért is felel. Az adventi időszakban számos alkalommal színesítették LMBTQ-show-műsorok a vásár programkínálatát. 

A karácsonyi vásáron létrejött LMBTQ-rendezvényt még külön reklámfilmmel is hirdették: 

Az eredeti cikk Szivárványszínbe öltöztek a karácsonyi vásárok Németországban címen olvasható a Mandiner cikkében.

Borítókép: Pillanatkép a Heavenue Cologne karácsonyi rendezvényéről (Forrás: Instagram/Heavenue Cologne)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.