Tucker Carlson kiakadt Volodimir Zelenszkij amerikai látogatásán + videó

Az amerikai tévés szerint csoda, hogy az ukrán elnököt nem dobták ki a Fehér Házból.

Magyar Nemzet
2022. 12. 22. 22:24
BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir
Washington, 2022. december 21. Joe Biden amerikai elnök (j) és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2022. december 21-én. Az Ukrajna ellen Oroszország által februárban indított háború kezdete óta ez Zelenszkij elsõ külföldi utazása. MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras Fotó: Oliver Contreras
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Fehér Házba látogatott Joe Bidenhez.

Az Egyesült Államok nagy hatótávolságú Patriot légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának – jelentette be Joe Biden amerikai elnök szerdán a washingtoni Fehér Házban, Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt fogadva. Az ukrán államfő helyi idő szerint a déli órákban érkezett Washingtonba.

Négyszemközti megbeszélésük előtt újságíróknak nyilatkozva Joe Biden emlékeztetett arra, hogy háromszáz napja tart a háború, amelyben „az ukrán emberek bátorságból példát mutatnak a világnak” azzal, hogy az ellenállást választották. Megerősítette, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei Európában és másutt továbbra is gondoskodni fognak arról, hogy Ukrajna rendelkezzen a szükséges pénzügyi, humanitárius és biztonsági segítséggel.

A látogatás után Tucker Carlson konzervatív műsorvezető kifejtette, a műsorában az aggodalmait – írja a Mandiner.

Mint mondta, az ukrán elnök úgy öltözködik, mint egy sztriptízbár tulajdonosa, aki épp pénzt követel. 

Kifejtette azt is, hogy az egyik fotón úgy néz ki, mint a fiatal Fidel Castro. Szerinte az elöregedő amerikai vezetés milliárdokkal halmozza el az ukrán elnököt, „az összeomló gazdaságból”.

Az eredeti cikk „Mint egy sztriptízbár-tulajdonos”, „mint egy fiatal Fidel Castro” – Tucker Carlson kiakadt Zelenszkij washingtoni látogatásán címen olvasható a Mandiner cikkében. 

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök (jobbra) és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a washingtoni Fehér Ház Ovális Irodájában 2022. december 21-én (Fotó: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.