A Fehér Ház lobbizott a Facebooknál, hogy cenzúrázzák Tucker Carlsont

A Jeff Landry által megszerzett dokumentumok kiválóan megmutatják, hogy hogyan manipulálja az amerikai kormány a Facebookot.

Munkatársunktól
Forrás: 888.hu2023. 01. 09. 22:08
TRUMP, Donald; CARLSON, Tucker; TAYLOR GREENE, Marjorie
Bedminster, 2022. augusztus 1. Donald Trump amerikai elnök (j) Tucker Carlson médiaszemélyiséggel, a Fox News amerikai televízió mûsorvezetõjével (k) és Marjorie Taylor Greene georgiai republikánus képviselõvel a LIV meghívásos golfversenysorozat harmadik fordulóját nézi a New Jersey állambeli Bedminsterben, a Trump Országos Golfklubban 2022. július 31-én. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jeff Landry louisianai főügyész által megszerzett belső kommunikációból kiderül, a Fehér Ház lobbizott a Facebooknál, hogy cenzúrázzák Tucker Carlsont és másokat, mert szkeptikusan nyilatkoztak a Covid–19-vakcináról

 – írja a Summit News.

Még 2021-ben Rob Flaherty, a Fehér Ház digitális stratégiai igazgatója írt e-mailt egy meg nem nevezett Facebook-alkalmazottnak, melyben az oltásszkeptikus hangok miatt panaszkodott, melyek közül Tucker Carlsont és más médiaszemélyiségeket is kiemelt név szerint.

A Jeff Landry által megszerzett dokumentumok kiválóan megmutatják, hogyan manipulálja az amerikai kormány a Facebookot. Gyakorlatilag csak egy szavukba kerül, és repülnek a cenzorok leszedni a posztokat vagy adott esetben egész fiókokat.

Az eredeti cikk Tucker Carlson cenzúrázásáért lobbizott a Fehér Ház a Facebooknál címmel olvasható a 888.hu oldalán.

Borítókép: Donald Trump amerikai elnök (j) Tucker Carlson médiaszemélyiséggel (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.