Elon Musk belenyúlt a liberális darázsfészekbe

A Twitter tulajdonosa a gyermekkori nemváltások ellen emelt szót.

Munkatársunktól
Forrás: Mandiner2023. 03. 17. 16:40
MUSK, Elon
Grünheide, 2021. augusztus 13. Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója látogatást tesz a Tesla Gigafactory nevû gyárának építési területén a Berlin szomszédságában fekvõ Grünheidében 2021. augusztus 13-án. A Tesla elsõ európai gyára várhatóan 2021 végén kezdi meg a mûködését. MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul Fotó: Patrick Pleul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tesla alapítója a Twitteren osztott meg egy felvételt arról, hogy egy baloldali politikus a nemváltáson gondolkodó fiatalokról beszélt, arra utalva, hogy a felnőtteknek ilyenkor segíteni kell ebben a gyermekeknek.

Minnesota alkormányzója, az egyébként nőjogi aktivista Penny Flanagan így fogalmazott: „Amikor a gyerekeink elmondják nekünk, hogy kik ők, nekünk, felnőtteknek az a dolgunk, hogy meghallgassuk őket és higgyünk nekik. Ezt jelenti jó szülőnek lenni” – idézte a demokrata politikus szavait a Mandiner.

Elon Musk erre reagálva osztotta meg Twitter-posztját:

Nem az, ha a felnőttek propagandával etetik őket. Ráadásul minden gyerek átesik egy identitásválságon, mielőtt személyisége/identitása kikristályosodik.

 

Elon Musk hozzátette, szerinte a sterilizáló gyógyszereket, valamint azokat a műtéteket, amelyek visszafordíthatatlan folyamatokat indíthatnak el, és a későbbiekben megbánhatnak az érintettek, legalább 18 éves korig nem lenne szabad engedélyezni.

Borítókép: Elon Musk látogatást tesz a Tesla Gigafactory nevű gyárának építési területén a Berlin szomszédságában fekvő Grünheidében 2021. augusztus 13-án (Forrás: MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.