időjárás 4°C Melinda , Vivien 2023. december 2.
logo

találatok a(z) #BALLIBERÁLIS AGITÁCIÓ hashtagre (83)

Már csak választó kell

Már csak választó kell

Kordonbontó kunszttal kezdte a szerda reggelt a karmelita kolostornál a Momentum parlamenti frakciója, kiegészülve Hadházy Ákos műrepülő lódoktorral.

Mellőzi a rímeket

Mellőzi a rímeket

„Alkohol helyett jó lenne néha elszívni egy füves cigarettát” – sóhajt Parti Nagy Lajos, aki azt is kijelentette: bízik benne, hogy lesz még Magyarországnak LMBTQ-kormányfője.

Ötletek az elfekvőből

Ötletek az elfekvőből

A lecsúszó Magyarországról beszéltek az MSZP politikusai Székesfehérváron, a Jóléti Magyarország fórumsorozat újabb állomásán.

Lilié a kocsisdíj

Lilié a kocsisdíj

Az ordenáré Pankotai Lili a TASZ díjának átvételekor megköszönte volt iskolájának, hogy megmutatták, milyen nem szeretne soha lenni.

Leleplezett miniszterelnök

Leleplezett miniszterelnök

Egy éve a székesfehérvári Olimpiai parkban áll az 1952-es helsinki olimpia világhírű magyar hősei emlékmű. Hogy miért nem Budapestre került a szobor? Mert a főváros vezetőinek nem kellett.

Háttal a képernyőnek

Háttal a képernyőnek

Az még a Gyurcsány-korszakban lehetett, kedves Bársony András, 2004 táján, amikor a kettős állampolgárság ellen uszított az ön főnöke.

Újra igét hirdet

Újra igét hirdet

Eörsi Mátyás politikai mutatványos nem szereti, ha szabad demokrata múltját előhozzák. Ott sem utálták kevésbé, mint másutt.

1/9 oldal